Dutch Water Week en Naïf minerale zonbescherming slaan de handen ineen!

Voor de Dutch Water Week wordt een samenwerking aangegaan met Naïf zonnebrand. Het is een logische en passende samenwerking, aangezien de evenementen van Dutch Water Week op het water en in de zon plaatsvinden en Naïf zich vooral focust op huidverzorging.

Een van de meest opvallende aspecten van deze samenwerking is dat Naïf minerale zonbeschermingsproducten produceert die beter zijn voor het zeeleven en het koraal. In tegenstelling tot chemische zonnefilters bevatten de producten van Naïf geen ingrediënten zoals oxybenzone, octinoxate, octocrylene en avobenzone, die bekend staan om hun potentieel schadelijke effecten op het koraal en andere mariene ecosystemen. Door deze schadelijke ingrediënten te vermijden, draagt Naïf bij aan het behoud van de oceanen en het milieu.

Bovendien vermijdt Naïf het gebruik van microplastics in hun zonnebrandproducten. Microplastics zijn kleine plastic deeltjes die in veel reguliere zonnebrandcrèmes worden aangetroffen en uiteindelijk in het water terechtkomen. Deze deeltjes kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan het zeeleven en kunnen zelfs in ons drinkwater belanden. Naïf’s inzet voor het creëren van ocean-friendly zonbescherming betekent dat ze deze schadelijke microplastics vermijden en bijdragen aan het verminderen van plasticvervuiling in onze wateren.

Als je meer wilt weten over de inspiratie achter Naïf’s minerale zonbescherming, het verschil tussen chemische en minerale UV-filters en waarom hun producten als ocean-friendly worden beschouwd, neem dan zeker een kijkje op hun website!

De focus van de samenwerking tussen Naïf zonnebrand en Dutch Water Week ligt vooral op het bevorderen van ocean-friendly zonbescherming, waarbij ze zowel de bescherming van de huid tegen de zon als het behoud van het zeeleven en het milieu benadrukken. Deze samenwerking toont aan hoe bedrijven zich bewust worden van de impact van hun producten op het milieu en actief streven naar duurzame oplossingen.

Op verschillende plekken tijdens de Dutch Water Week is er diverse zonbescherming van Naïf aanwezig voor de zeilers en crew.

Meer Nieuws

Beleef, bekijk of beoefen allerlei watersporten tijdens de Dutch Water Week

Beleef, bekijk of beoefen allerlei watersporten tijdens de Dutch Water Week

Dutch Water Week 2024: Het is bijna zo ver

Dutch Water Week 2024: Het is bijna zo ver