NK Suppen

Noorderplassen - Almere en Esplanade - Almere

Stap aan boord en laat jezelf meevoeren op de golven van opwinding en avontuur tijdens het Nationaal Kampioenschap Stand-Up Paddling (SUP) 2024! Dit zal plaats vinden op 25 en 26 mei in Almere. Dit is jouw kans om je talent te tonen in diverse categorie├źn, van de jonge pupillen tot de ervaren elite en master klassen.

Zet de datum alvast in je agenda, want op zaterdag 25 mei vinden de races en sprintwedstrijden plaats bij de Esplanade. Een spectaculaire setting waar snelheid en behendigheid samenkomen voor een waar spektakel.

Op zondag 26 mei gaat het kampioenschap verder met de longdistance races die plaatsvinden op de uitgestrekte wateren van de Noorderplassen. Bereid je voor op een epische uitdaging terwijl je jezelf pusht tot het uiterste.

Dit weekend belooft een meeslepende ervaring te worden, doordrenkt met actie en competitie van topniveau. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met suppen, er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons op het water en maak deel uit van deze onvergetelijke SUP-ervaring!

 

Schrijf je nu in!

Rooster

Meer Sporten

Dutch Water Week Cup

Dutch Water Week Cup