Optimist on Tour XL

Almeerderstrand - Almere

Optimist on Tour bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren wij tijdens de Dutch Water Week met een extra grote editie op het Almeerderstrand in Almere! Kinderen t/m 12 jaar mét zwemdiploma A kunnen naar hartenlust komen zeilen, suppen en kanovaren. Ervaring is niet nodig. Onze gecertificeerde instructeurs leren de kinderen de basis in zowel theorie als praktijk. In korte tijd zitten zij zelfstandig aan het roer, in de kano, op de sup en ervaren zij op een veilige manier autonomie op het water.

Professoren in het Waterlaboratorium

Naast zeilen, kanovaren en suppen leren de kinderen van alles over water. In het Waterlaboratorium veranderen zij in heuse professoren en ontdekken zij aan de hand van proefjes de verschillende krachten van water. Waarom drijft een punaise, hoe maak je waterstof, stijgt de zeespiegel bij de Noordpool of de Zuidpool, wat is de werking van zout in water, enz.

Deelname is gratis, meld je aan!

Meld je aan via onderstaande link voor een dag en tijd naar keuze, dan ben je zeker van een plek. Je kan je ook ter plekke aanmelden. Deelname is gratis voor kinderen t/m 12 jaar en in het bezit van zwemdiploma A.

Voor iedereen!

Ook aangepast watersporten is mogelijk bij Optimist on Tour. Dit kan op doordeweekse dagen in Almere tussen 15:00 en 18:00 uur en in het weekend van 10:30 tot 17:30 uur. Aanmelden kan via info@optimistontour.nl.

Ook krijg je hier de kans om atleten van Team Allianz te ontmoeten, dus kom langs en wie weet ontmoet jij wel de volgende atleten!

Dinsdag: Annemijn Algra, Daan Boekholt, Stijn van der Valk, Wiebrand de Vos, Robbert Huisman, Olaf Gansevles, Stijn Gast
Woensdag: Olaf Gansevles, Robbert Huisman, Kees den Tex, Daan Boekholt, Thomas Schouten, Stijn van der Valk, Lars Jansen
Donderdag: Jorn Swart, Jorien Hin, Vera ter Horst, Thomas van Ofwegen, Willem Wiersema, Mirthe Akkerman
Vrijdag: Marissa IJben, Thomas van Ofwegen, Willem Wiersema, Mirthe Akkerman
Zaterdag: Roos Wind, Corne Jansen, Hidde Schraffort, Vera ter Horst
Zondag: Sam Aben, Jack Dingemans, Maxime Jonker, Marissa IJben, Corne Jansen, Hidde Schraffort

Of krijg een handtekening van Marit Bouwmeester, Duko Bos, Floris vd. Werken, Bart Lambriex, Annette Duetz, Odile van Aanholt, Luuc van Opzeeland, Sara Wennekes, Bjarne bouwer, Laila v.d. Meer, Annelous Lammerts tijdens de handtekeningen sessie op donderdag

Schrijf je nu in!

Rooster

Meer Extra Activiteiten

Workshop “Wingen” Toms Beach & Surf

Workshop “Wingen” Toms Beach & Surf

Surfskistart

Surfskistart

Landelijke opendag kanoverenigingen

Landelijke opendag kanoverenigingen